Fried pork with tufu and sproutbean (ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ និងសណ្តែកបណ្តុះ)

  

ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ និងសណ្តែកបណ្តុះ
សូមស្វាគមន៍មកកាន់ Regional Cooking Blogger.ថ្ងៃនេះយើងខ្ញុំនិងលើកយកមុខម្ហូបពិសេសមួយរបស់ប្រជាជនខ្មែរ ដែលគេពេញនិយមក្នុងការធ្វើហូប យើងអាចធ្វើម្ហូបនេះសំរាប់ ក្លែម បរិភោគបាយថ្ងៃត្រង់ បាយល្ងាច និងអាចរៀបចំសំរាប់ការជួបជុំមិត្តភក្តិ និង​កម្មវិធីផ្សេងៗ​​ ​

 +គ្រឿងផ្សំ
-          ម្សៅរ៉តឌី រឺ ម្សៅប៊ីចេង ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-          ស្កសរ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-          ទឹកត្រី ​២ ស្លាបព្រាបាយ
-          ខ្ទឹមស ១ មើម(ចិញ្ច្រាំអោយល្អិត)
-          ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ

-          សាច់ជ្រូក ០.៥ គីឡូក្រាម (អាចយកលើនេះ)

-          ដើមគូឆាយ ០.៣ គីឡូក្រាម
-          តៅហ៊ូ ៣ដុំ
 
                        -          សណ្តែកបណ្តុះ ០.៣ គីឡូក្រាម
                         

-     ប្រេងខ្យង ២  ស្លាបព្រាបាយ
-     ស្លឹកខ្ទឹម ២គល់ 
                    -          ប្រេងឆា ៥ មីលីលីត្រ 




+ ការរៀបចំ និងសំអាត
                    -  សាច់ជ្រូកត្រូវលាងទឹកអោយស្អាត ហើយហាន់ជាចំនិតតូចៗ​ សើ្តងៗ

​​​​​​​​​​​​                    -  តៅហ៊ូ ត្រូវលាងទឹកអោយស្អាត រួចយកទៅបពងអោយក្រៀម 
                       

                    -   ដើមគូឆាយត្រូវលាងទឹកអោយស្អាត កាត់ជាកង់ខ្លីៗ
                    -   សណ្តែកបណ្តុះត្រូវលាងទឹកអោយស្អាត 
 
                    -   ខ្ទឹមស ១ មើម(ចិញ្ច្រាំអោយល្អិត)
                    -   ស្លឹកខ្ទឹម អាចហាន់ជាកង់ខ្លីៗ
 + វិធីធ្វើ និងចម្អិន
​                    -  ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្តិច រួចចាក់ប្រេងឆាចូល.
                    -  ដាក់ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំចូល រួចបំពងអោយឈ្ងុយ
 ​​​​​​​                   -  ចាក់សាច់ជ្រូកដែលហាន់ជាចំនិតតូចៗ​ សើ្តងៗចូល រួចកូរអោយសប
                    -  ចាក់  ម្សៅរ៉តឌី រឺ ម្សៅប៊ីចេង​ ស្កសរ ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ប្រេងខ្យង បញ្ជូលគ្នាហើយ
                       កូរអោយសប
                    -  ចាក់​ដើមគូឆាយ ចូលរួចកូរអោយសប ទុក ១នាទី 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​                    -  រួចចាក់សណ្តែកបណ្តុះចូល ទុក អោយបាន១នាទី ចាំដាក់ តៅហ៊ូចូល ជាការស្រេច។
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​                    -  ដុសដាក់ចានហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើ ហើយអាចទទួលទានបាន។
                               



+​ សូមទស្សនាវីដេអូ



Fried pork with tufu and sproutbean (ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ និងសណ្តែកបណ្តុះ) Fried pork with tufu and  sproutbean (ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ និងសណ្តែកបណ្តុះ) Reviewed by Regional Cooking on September 04, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.