Fried pork with lotus root (ឆារក្រអៅឈូក ជាមួយសាច់ជ្រូក)


​ 
Hi..! guys welcome to Regional Cooking blogger. Today we will show you the famous traditional food from Cambodia "Fried pork with lotus root from Cambodia cooking recipes" Cambodian like to cook this food because it easy to cook, good test...! You can make this food for launch, dinner , especially for parties. here are ingredients and instruction...! enjoy...!


Fried pork with lotus root from Cambodia cooking recipes

+ Ingredients
-          Rody or MSG ½ tps
-          Sugar  ½ tps
-          Salt  ​½  tps
-          Garlic  4 g
-          Fish source 1 tps
-          Pork 0.3 Kg (Can add more)
-          Oyster Source 1 tps
-          Lotus Root 5 g
-          Butter or  oil 5 ml 
+ Instructions
-          First we clean lotus root
-          Cut up lotus root
-          Clean pork
-          Cut up pork
+ Cook
-          Put oil in pan
-          Put garlic
-          Put pork
-          Put sugar
-          Put season powder
-          Put oyster source
-          Put lotus root
-          Add a little water.
-          Test and finish 



ឆារក្រអៅឈូកជាមួយសាច់ជ្រូក
សូមស្វាគមន៍មកកាន់ Regional Cooking Blogger.ថ្ងៃនេះយើងខ្ញុំនិងលើកយកមុខម្ហូបពិសេសមួយរបស់ប្រជាជនខ្មែរ ដែលគេពេញនិយមក្នុងការធ្វើហូប យើងអាចធ្វើម្ហូបនេះសំរាប់ ក្លែម បរិភោគបាយថ្ងៃត្រង់ បាយល្ងាច និងអាចរៀបចំសំរាប់ការជួបជុំមិត្តភក្តិ និង​កម្មវិធីផ្សេងៗ​​ ​    
+ គ្រឿងផ្សំ
-          ម្សៅរ៉តឌី រឺ ម្សៅប៊ីចេង ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-          ស្កសរ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ

-          ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-          សាច់គោជ្រូក ២ ខាម​(អាចយកលើសនេះ)

-          ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ

-     ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំ 
   
-         ប៊ឺ(ប្រេងឆា) ៥ មីលីលីត្រ 

-         ម៉ឹមក្រអៅឈូក​​​ ៥ ក្រាម

+ ការសំអាតក្រអៅឈូក
-          តំបូងត្រូវកោសំអាតសំបកម៉ឹមក្រអៅឈូក
-          លៀងទឹកវារួច ហើយកាត់ជាបញ្ឆិតកងៗ
+ ការហាន់សាច់ជូ្រក
-          លាងសាច់ជ្រូកអោយបានស្អាត
-          ហាន់ជាកង់ស្ដើងៗ
+ ការរៀបចំចម្អិន
-          ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅ រួចដាក់ប៊ឺ រឺប្រេងឆាចូល
-          ដាក់ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំចូល
-          ប្រហែលជា៤ ទៅ៥ វិនាទី មើលខ្ទឹមឡើងក្រហម រួចដាក់សាច់ជ្រូកចូល កូរអោយសប
-          រួចដាក់ ទឹកត្រី ម្សៅរ៉តឌី ស្ករសរ ប្រេងខ្យង រួចកូរចូលគ្នា ទុកប្រហែល ១ នាទី
-          ដា់ម៉ឹមក្រអៅឈូក ចូល កូរអោយសប ហើយចាក់ទឹកបន្តិច
-          ភ្លក់មើល តាមរស់ជាតិ រួចដួសដាក់ចាន ជាការស្រេច.

+ សូមទស្សនាវីដេអូ




 
Fried pork with lotus root (ឆារក្រអៅឈូក ជាមួយសាច់ជ្រូក) Fried pork with lotus root (ឆារក្រអៅឈូក ជាមួយសាច់ជ្រូក) Reviewed by Regional Cooking on August 01, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.